Referenties

Sander Harskamp (B&S Makelaardij)

Voor onze nieuwe website hadden we leuke foto’s nodig welke goed bij ons als bedrijf en als mens paste. Op advies van vrienden hebben we Wilma gevraagd ons hierbij te helpen. Want hoe krijg je mensen met een flinke dosis motivatie en enthousiasme nou goed op de foto? Tijdens de fotoshoot was het een ontspannen en informele sfeer waarbij we veel gelachen hebben. Dit is ook echt terug te zien in het resultaat en de foto’s weerspiegelen onze karakters ook erg goed. Het was een leuke ervaring met als resultaat superleuke foto’s.

www.bs-makelaardij.nl

Frank van der Flier (Bakker Sliedrecht en Bakker Repair)

Wilma is sociaal en maakt daardoor makkelijk contact met de mensen die ze fotografeert. Hierdoor is ze in staat om binnen korte tijd mooie foto’s te maken die precies passen bij het doel dat je voor ogen hebt. Daarnaast is het fijn dat je direct kunt meekijken op haar laptop tijdens de fotoshoot. Zo weet je precies wat er gebeurt en kun je indien nodig bijsturen zodat het eindresultaat precies is wat je voor ogen hebt. Uiteraard zijn Wilma’s flexibele instelling en snelle levertijden ook een grote plus.

www.bakkersliedrecht.com
www.bakker-repair.nl

Danny Stam (LBS)

Al jaren werken wij met veel voldoening samen met Wilma Helder. Ze is professioneel, deskundig en snel. Ze is onderdeel van het LBS team en wij zien haar dan ook als onze huisfotograaf. Ze kent LBS en weet met een half woord hoe ze ons consistent en smart in beeld zet.

www.lbs.nl

Rose-Anne Wiersma (Aspectra)

Wilma verzorgt voor ons al enige tijd en met regelmaat productfotografie van onze accessoires. Het fijne aan Wilma is dat ze snel werkt, meedenkt en streeft naar de hoogste kwaliteit. Ze is flexibel en nooit te beroerd om wat extra’s te doen om het beste resultaat te behalen.

www.aspectra.nl

Eline de Bruijn-Vlastuin (Nedco)

In onze zoektocht naar een flexibele productfotograaf zijn wij uitgekomen bij Wilma. Inmiddels werken we al een paar jaar naar volle tevredenheid samen.
Ons uitgebreide en zeer diverse assortiment aan producten schrikt haar niet af en van elk product weet ze altijd weer een realistisch beeld te maken.

www.nedco.nl

Sluiten
Neem contact op