Bedrijven

Klik op de menu-items links (desktop) of hierboven (mobiel apparaat) om voorbeelden van de foto's te zien.


Bedrijfsfotografie:

Zet jouw bedrijf en werknemers effectief in beeld voor je website of brochure.
Drie seconden, zo lang heeft een bezoeker van een website nodig om te beslissen of het de moeite waard is om de website verder te bekijken of weg te klikken. Dat gebeurt op basis van de beelden die hij of zij ziet. Vaak is er nog geen letter gelezen! Mooie, professionele foto’s zijn dan ook essentieel om een goede eerste indruk achter te laten. Helder[e] Fotografie maakt foto’s die volledig passen bij wat een bedrijf wil uitstralen.

Werkwijze
Van tevoren bespreek ik wat de bedoeling is van de foto’s, en wat de boodschap en sfeer moet zijn. Kleurstelling, belichting, hoek van fotograferen: het moet een eenheid vormen die de uitstraling van je bedrijf versterkt.
Bij het maken van de foto’s voor je website of brochure is het belangrijk om van te voren na te denken over welke formaten foto’s nodig zijn voor een website of brochure. Zo hebben websiteheaders vaak van een uniek, smal formaat en dat vraagt een andere aanpak dan voor een ‘staande’ foto.
Met de [E] van extra, kan je van mij verwachten dat ik actief meedenk en suggesties aandraag om een optimaal resultaat te creëren.

Meekijken op locatie
Doordat in de meeste gevallen de camera aangesloten is op een laptop, kunnen verschillende foto’s direct worden vergeleken en kunnen ook de gewenste uitsnedes meteen worden gemaakt.

Geen verrassingen achteraf!


REFERENTIEPROJECTEN:
Als bedrijf ben je trots op de projecten die zijn gerealiseerd en deze wil je uitlichten. De zijn waardevol, want ze kunnen heel goed helpen om geïnteresseerden te overtuigen juist voor jouw bedrijf te kiezen. Een professioneel bedrijf kiest dan ook voor kwalitatief hoogstaande referentiefoto’s.
Kantoorinrichting, interieurstyling, bouw, signing, showroom? Helder[e] Fotografie zorgt voor foto's die je project optimaal weergeven.

Werkwijze
Als eerste stap vindt altijd een overleg plaats met de opdrachtgever om te bespreken wat de karakteristieke elementen van juist dit project zijn. Zowel details als het overzicht worden vastgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van technieken waarbij zowel heel donkere delen als de zeer lichte delen goed worden weergegeven (belangrijk bij interieurs met ramen).

Tijdens het fotograferen wordt voorkomen dat storende elementen in het beeld komen en wordt een optimale compositie vastgelegd.


BEDRIJFSPRESENTATIES:

Sluiten
Neem contact op